Pencapaian Cemerlang Ketua Pegawai Eksekutif RedRadar International diiktiraf dalam Titanium ICM: Wiraland Awards Night 2024

Tuan Faizal Salleh, CEO RedRadar International, syarikat HR terkemuka, dianugerahkan Anugerah Titanium Growth di Malam Anugerah Wiraland 2024. Majlis anugerah berprestij ini dianjurkan oleh Richworks International untuk meraikan ahli Titanium Circle mereka, dan berlangsung pada 4 Mac 2024 di Park Royal Hotel Langkawi Resort.

Pencapaian tersebut merupakan pengiktirafan buat usaha gigih beliau memimpin RedRadar International sebagai rakan kongsi strategik yang menyokong peniaga kecil dan sederhana (PKS) menguruskan operasi sumber manusia dengan lebih cekap. Di bawah kepimpinan Tuan Faizal, RedRadar menawarkan perkhidmatan komprehensif termasuk penyediaan kakitangan sumber manusia pakar, nasihat dan latihan sumber manusia, pengurusan gaji serta pengurusan dan pembangunan bakat kepimpinan.

“Saya amat berterima kasih kepada Richworks atas pengiktirafan ini. Ia mencerminkan komitmen tidak berbelah bahagi pasukan RedRadar dalam memberikan perkhidmatan unggul kepada para usahawan PKS,” kata Tuan Faizal Salleh.

“Cabaran utama PKS adalah kekangan sumber dan masa untuk menguruskan fungsi sumber manusia secara optimum. RedRadar International wujud untuk membantu meringankan bebanan mereka dengan menyediakan akses kepada khidmat nasihat dan pengurusan sumber manusia profesional. Misi kami adalah untuk menjadi tenaga pengupaya yang membolehkan PKS memberi tumpuan kepada teras perniagaan sambil terus membangunkan bakat dan kepimpinan yang unggul.”

Dengan meraikan kejayaan cemerlang Tuan Faizal Salleh, RedRadar International berharap dapat menggalakkan lebih banyak usahawan PKS memanfaatkan perkhidmatan nasihat dan pengurusan sumber manusia yang komprehensif. Melalui perkongsian kepakaran seumpama ini, PKS mampu membina asas sumber manusia yang kukuh untuk meningkatkan prestasi dan mencapai pertumbuhan berpanjangan.

Untuk maklumat lanjut mengenai perkhidmatan RedRadar International, layari www.peningmasalahhr.com